Izvor: Alo
18.09.2024 u 07:04
0

U OVIM DELOVIMA SRBIJE ĆE DANAS DA PLJUŠTI: RHMZ upozorio

U Srbiji će, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, na severu zemlje biti pretežno sunčano, a u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno.

Kiša i lokalni pljuskovi očekuju se uglavnom na jugu i jugozapadu Srbije, dok će u ostalim predelima biti retka pojava. Vetar slab i umeren, u donjem Podunavlju pojačan, istočni.

MLADI ĆE TEŠKO ESKIVIRATI SLUŽENJE VOJNOG ROKA: Ko neće morati

Najniža temperatura od 8 do 13, najviša od 17 na jugu i jugozapadu Srbije do 24 stepena Celzijusa na severu Vojvodine i u Negotinskoj Krajini. U Beogradu sutra ujutro u pojedinim delovima grada kratkotrajna magla. U toku dana malo do umereno oblačno sa sunčanim intervalima.

Vetar slab i umeren, istočni. Najniža temperatura od 9 do 13, najviša oko 22 stepena. Od četvrtka do subote na severu i severoistoku Srbije suvo, a u ostalim krajevima nestabilno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. U Podunavlju, Pomoravlju i Banatu duvaće umeren, povremeno jak istočni vetar, košava, koji će u subotu oslabiti.

Od nedelje do utorka u Srbiji će biti pretežno sunčano. Maksimalne temperature do kraja nedelje od 20 do 25, a početkom naredne sedmice od 24 do 29 stepeni Celzijusa. Košava će se ponovo pojačati krajem dana u utorak, a u sredu postepeno naoblačenje sa juga koje će uveče i tokom noći usloviti kišu i pljuskove.

Biometeorološka prognoza

Pobolјšanje biometeorološke situacije uticaće relativno povolјno na hronično obolele. Izvestan oprez se savetuje srčanim bolesnicima i osobama sa respiratornim tegobama. Nesanica i nemir su očekivane meteoropatske reakcije. Povećana koncentracija se preporučuje svim učesnicima u saobraćaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter