Izvor: Alo
18.09.2024 u 08:26
0

DEČAK ZADOBIO POVREDE OPASNE PO ŽIVOT: Dečak šetao po simsu, pa se survao sa 10 metara visine

O slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Beogradu

Učenik S.Đ. (10) četvrtog razreda Osnovne škole na Čukarici pao je juče oko 17 sati sa prozora sa visine od čak 10 metara i zadobio teške povrede glave.

AKO POZOVEŠ POLICIJU VIDEĆEŠ ŠTA ĆE TI SE DESITI: Prijateljica brutalno ubijene Srpkinje strahuje da će njen dželat izaći na slobodu

Mališanu su konstatovane teške telesne povrede opasne po život.

Dečak je bio u produženom boravku. U jednom trenutku popeo se na prozor naočigled svojih drugara i počeo da šeta po simsu. Sumnja se da je izgubio ravnotežu i pao.

– U tom trenutku u školsko dvorište ulazio je njegov otac koji je čuo da je nešto puklo i otišao do mesta. Nažalost tamo je zatekao sina krvave glave. U pratnji policije prevezen je u bolnicu. Dosadašnja istraga je utvrdila da dečaka niko od drugara nije naterao na ovaj potez niti ga je neko gurnio- kaže izvor blizak slučaju.

O slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Beogradu.

U daljoj istrazi biće saslušani svedoci, ali i nadležni u ovoj obrazovnoj ustanovi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter