Izvor: Alo
18.09.2024 u 10:42
0

U GRUPI PRODUŽENOG BORAVKA DESIO SE NEMIO DOGAĐAJ: Evo šta je škola povodom incidenta imala da objasni

Nakon pada, školski policajac i otac deteta, prevezli su povređeno dete u Urgentni centar

Povodom incidenta koji se juče dogodio u OŠ „Banović Strahinja“ na Banovom brdu kada je dečak pao je kroz prozor škole, oglasila se ova ustanova.

POSVAĐAO SE SA DEVOJKOM PA NAĐEN MRTAV NA KALEMEGDANU: Misteriozna smrt mladića iz Sokobanje

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

„Dana 17.9.2024.godine, u 16.05 časova, u grupi produženog boravka za učenike 4.razreda, desio se nemio događaj. Tom prilikom teže je povređen učenik S. Đ.

Dečak je, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, pao sa prozora učionice na prvom spratu, u kojoj je boravio sa svojom grupom. Hitno je prevezen u Urgentni centar, gde se nalazi na opservaciji.

Ovom prilikom svi zaposleni u školi izražavaju svoju duboku zabrinutost.
U ovom trenutku jedino je važno da se dečak oporavi i da sve ovo ostane iza njega.

O svemu je obaveštena nadležna Školska uprava Ministarstva prosvete, kao i pomoćnik ministra – Sektora za predškolsko i osnovno obrazovanje. Oni će, svako u skladu sa svojim ovlašćenjima, ispitati okolnosti pod kojima se desio nemio događaj i, u skladu sa tim, utvrditi eventualnu odgovornost zaposlenih.

„Molimo sve medije da poštuju privatnost porodice dečaka u ovim teškim trenucima.“ – navela je škola.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter