Izvor: Kurir
18.09.2024 u 14:33
0

VIDOVNJACI IZ CELOG REGIONA TVRDE DA JE DANKA ŽIVA: Nemoguće je da su mogli na tako vešt način da prikriju sve dokaze samog zločina

Nestanak dvogodišnje devojčiće Danke Ilić, koji se dogodio 26. marta ove godine, i dalje izaziva pažnju javnosti. Posle skoro punih šest meseci od njenog nestanka slučaj je obavijen velom tajne, a pojavljuju se i novi detalji.

 Oni su uhapšeni 4. aprila. Slučaj je do samog početka obavijen dozom misterije, jer su i posle završetka veštačenja ostale nedoumice. Pojavljuju se različite informacije, a jedna od novih sumnji koja je izneta jeste da je u nestanak deteta bilo umešano još jedno lice.

DETE NI NA KOJI NAČIN NIJE PROBLEMATIČAN: Otac dečaka koji je pao kroz prozor škole na Banovom brdu opisao stravične scene

Rajko Nedić i Igor Jurić, Centar za nestalu i zlostavljanu decu su obelodanili nove informacije u vezi nestanka male Danke.

Nedić je izneo detalje optužnice, kao i najnovije informacije s obzirom na to da je imao uvid u kompletnu istragu:

– Poslednje informacije, bez obzira na to što telo male Danke nije pronađeno i što nema DNK tragova, te što su osumnjičeni povukli svoje prvobitne izjave i priznanje, optužnica se uveliko priprema i tužilac ima dovoljno dokaza za optužnicu, a kasnije i za suđenje dvojice osumnjičenih. Dakle, oni će biti optuženi za krivično delo teško ubistvo. Očigledno da tužilaštvo stoji ka stavu da oni imaju dovoljno dokaza. Nema tela, niti dokaza, ali sam imao uvid u kompletnu istragu policije i oni tvrde da imaju dovoljno dokaza da se podigne optužnica. Konkretno, imamo novu informaciju da je za ovih nekoliko meseci, tužilaštvo dobilo nekoliko desetina poziva raznih vidovnjaka iz celog regiona, koji tvrde da je Danka živa, a pogotovo je uporna jedna žena iz Hrvatske. Tužilaštvo nije odgovaralo na takve stvari, jer da se javio neko iole ozbiljan, rekao bi gde je telo, ali sama ta činjenica podgreva situacija. Otac Danke je rekao da je često uznemiren putem društvenih mreža.

Jurić je ranije izjavio da smatra da je u sve ovo uključeno i treće lice i da istraga nije odrađena kako treba, pa je izneo svoje sumnje:

– Meni se čini da je nemoguće da ova dvojica osumnjičenih budu tog kapaciteta da mogu sa našim operativcima iz policije vode bitku u smislu da mogu vešto da sakriju ovaj zločin. Razgovarajući sa službenicima MUP-a odmah nakon što su ljudi bili osumnjičeni, rekli su da su osumnjičeni veoma skromnih intelektualnih kapaciteta, a njihov način života govori da je nemoguće da su oni u unakrsnom ispitivanju mogli na tako vešt način da prikriju sve dokaze samog zločina. Savršen zločin ne postoji, a kamoli ako vidimo ko su osumnjičeni ljudi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter