Izvor: nova
19.09.2024 u 14:55
0

NE PRISTAJEM NA UCENE: Goca Lazarević otkazala sve nastupe

Pevačica Goca Lazarević obavestila je svoje fanove da otkazuje koncerte koji su bili zakazani za oktobar u Nišu i Čačku.

Goca Lazarević je na Instagramu navela da je otkako je zakazala koncerte imala mnogo problema, te sada želi da se dostojanstveno povuče.

„Od kada samo zakazali koncerte u Nišu i Čačku, počele su neprestane sabotaže i opstrukcije tog projekta zato što sam htela sama. Biram da se dostojanstveno povučem iz ove priče. Na ucene, podmetanja i sabotaže, ne pristajem“, napisala je Goca i dodala:

„Hvala svima koji su kupili karte, učinili ste me najsrećnijom ženom na svetu. Novac će vam biti vraćen automatski na račin kojim te platili karte. Zauvek vaša Goca, vidimo se u nekom drugom filmu“, napisala je pevačica.

Pevačica je takođe napomenula da će onima koji su već kupili karte novac biti vraćen na račun.

goca lazarevic instagram
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter