Izvor: NOVOSTI.ZDRAVLJE
19.09.2024 u 18:35
0

SAVRŠENI TRIK ZA VAŠU MIKROTALASNU: Osvežite miris i čistoću vaše pećnice

Pametan trik za besprekornu čistoću i neutralisanje mirisa

Mikrotalasna pećnica je često zaboravljena kada je u pitanju čišćenje, a njena unutrašnjost može postati pravi izvor neprijatnih mirisa.

Iako se lako može zaboraviti, postoji jednostavan i jeftin trik koji može pomoći da vaša mikrotalasna ponovo miriše sveže.

SAVETI ZA SAVRŠENO SKUVAN GRAŠAK: Nikad lepši i brži

Jedan od najefikasnijih trikova je korišćenje mešavine vode i belog sirćeta.

Potrebno je da pomešate jednake delove vode i sirćeta u posudi, koju će te staviti u mikrotalasnu i zagrejeti na visokoj temperaturi oko 10 minuta.

Tokom zagrevanja, stvoriće se para koja će pomoći u razgradnji naslaga i neprijatnih mirisa. Nakon što izvadite ovu mešavinu iz ovog kuhinjskog uređaja, samo obrišite unutrašnjost pećnice krpom ili papirnim ubrusom.

Još jedan efikasan način uključuje dodavanje soka od limuna u smesu sa vodom i sirćetom. Ovaj prirodni sastojak dodatno osvežava i čini čišćenje još lakšim. Kada zagrijete ovu kombinaciju, sve naslage se lako skidaju, bez potrebe za grubim trljanjem.

Ovi jednostavni trikovi ne samo da će učiniti da vaša mikrotalasna izgleda besprekorno, već će je i osvežiti, čineći je prijatnom za svakodnevnu upotrebu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter