Izvor: Alo
21.09.2024 u 14:56
0

DOŠAO SAM DA SE TAKMIČIM KAKO BI POSTIGLI ŠTO BOLJI REZULTAT: Zvezda Efesa nikada jače pohvalila crno-bele

Francuz svestan snage srpskog predstavnika u Evroligi.

Došao je francuski centar ovog leta u Istanbul kao veliko pojačanje iz Real Madrida i očekuje se da nosi centarsku liniju „pivara“.

NOVAKOV STRIPTIZ IZAZVAO ŠOU NA KONFERENCIJI: Izuzetno zanimljiva scena (VIDEO)

Ipak, zna Poarije da će tim Željka Obradovića u Evroligi svakome biti težak protivnik.

– Imaju mnogo talenta i kvaliteta, nove igrače, mlade takođe. Trener Obradović sve izvrsno kontroliše. Oni će biti vrlo opasan protivnik za sve, posebno na domaćem terenu uz podršku sa tribina i timom koji ume da koristi energiju koju dobija od navijača – prenosi Meridian sport.

Objasnio je Francuz i zašto je odlučio da Španiju zameni za Tursku.

– Došao sam da se takmičim kako bismo postigli što bolji rezultat. Efes sam odabrao zato što je ekipa koja zna kako se pobeđuje. Već su to činili. Svi smo ovde da pružimo najbolje od sebe i izborimo fajnal-for – zaključio je Poarije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter