Izvor: Alo
21.09.2024 u 17:23
0

OVA VEST JE MNOGO OBRADOVALA NAŠEG JOKIĆA: Opšte je poznato koliki je Jokić zaljubljenik u konje i konjički sport

Srpski košarkaš ponovo ima razloga za zadovoljstvo

Ove subote na programu je sedmi trkački dan na hipodromu u Subotici. Naravno, trke nisu mogle da prođu bez grla iz štale Drim Kečer koja je u vlasništvu srpskog košarkaša Nikole Jokića.

HOLGER RUNE MORA OZBILJNO DA SE SABERE: Šta se dešava sa Danem?

U jednom od nadmetanja pobedu je odneo upravo Jokićev pulen. Reč je o četvorogodom kastratu Aragornu koji je distancu od 2.150 metara pretrčao u vremenu 1.19,2 prosečno po kilometru. Na njegovim sulkama bio je Vladimir Pribić, koji je ujedno i trener štale Drim Kečer.

Opšte je poznato koliki je Jokić zaljubljenik u konje i konjički sport, te nema sumnje da ga je ova vest veoma obradovala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter