Izvor: 24sedam
23.09.2024 u 08:58
0

SELENA GOMEZ SMATRA SEBE BORCEM: Neće da je smatraju žrtvom zbog bolesti

Glumica i pevačica Selena Gomez nedavno je priznala javnosti da, zbog lekova koje uzima zbog svojih zdravstvenih problema, izvesno je da neće moći sama da iznese trudnoću.

Glumica i pevačica Selena Gomez nedavno je priznala javnosti da, zbog lekova koje uzima zbog svojih zdravstvenih problema, izvesno je da neće moći sama da iznese trudnoću.

RADMILA ŽIVKOVIĆ POČIVAĆE U ALEJI ZASLUŽNIH GRAĐANA: Sutra će biti sahranjena

Nakon toga je počela da dobija podršku, ali je bilo i onih koji su je sažaljevali, što se njoj nije dopalo.

– Ranjivost nije sramota. Da, podelila sam sa svetom da neću moći da rodim decu. Da, podelila sam i da imam bipolarni poremećaj. Odje*ite. To je moj život, to sam ja. Je*eš sve koji ti kažu i da si žrtva. Ti si borac – rekla je u svom govoru Selena na jednom događaju.

– Zato volim da budem iskrena. Svako prolazi kroz nešto. Nije mi život savršen. Ja sam ja i to je sve što mogu biti – poručila je glumica.

Pevačica je, podsetimo, ranije otkrila da ima lupus, autoimunu bolest. U svom dokumentarcu je pričala o borbi sa bipolarnim poremećajem, a kada je trudnoća u pitanju, srećna je što žene danas imaju druge opcije.

– Tugovala sam kada sam saznala, ali više ne. Smatram blagoslovom to što postoje divni ljudi koji su spremni da učestvuju u surogat majčinstvu ili usvajanju. Na kraju dana, nije mi važno kako ću dobiti dete. Biće moje – rekla je Selena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter