Izvor: 24 sedam
23.09.2024 u 17:52
0

KASANDRA SE OGLASILA IZ BEOGRADA: Glumica ne skida osmeh sa lica, a evo šta je prvo uradila

Ne krije sreću

Slavna glumica Koraima Tores, nezaboravna Kasandra iz istoimene serije, stigla je sinoć u Beograd, kako bi se priključila ekipi popularne serije „Igra sudbine“ kao specijalni gost.

Ona se sada oglasila na društvenoj mreži Instagram i oduševila svoje pratioce

Ono što je Kasandra prvo uslikala jesu ćevapi, a onda je usledio i njen selfi na kojem se vidi da glumica ne krije koliko je srećna zbog dolaska u Srbiju.

lacoraima instagramscreenshot

 

Iz perspektive produkcije Film Plus Pictures i Prve televizije, Koraimin dolazak je strateški potez koji će nesumnjivo podići seriju na još viši nivo, kao i spektakl za srpsku publiku kroz spoj nostalgije, kada je Kasandra zaludela svet, i savremenog, modernog duha koji nosi „Igra sudbine“.

Glumica koja je obeležila jedno vreme

Glumica Aleksandra Belošević, koja je među prvima predložila ideju o njenom angažovanju, otkrila je oduševljenje celokupne ekipe:

– Koraima je ostavila dubok trag u srcima publike u Srbiji kada je tumačila Kasandru. Mnogi pamte njen upečatljiv lik I emocije koje je prenela na ekran. Kada sam prvi put predložila da bi bilo sjajno da Koraimu dovedemo u „Igru sudbine“, svi su bili za. Iako nam se često čini da smo dostigli maksimum što se tiče serije, naša produkcija uvek pronađe način da iznenadi publiku. Ovaj spoj starog i novog, glumice koja je obeležila jedno vreme i moderne serije koja dominira sadašnjim tržištem, sigurno će oduševiti i nove i stare gledaoce – izjavila je Belošević.

Podsetimo, slavna glumica je prilikom dolaska 2017. godine, osim Beograda, posetila i Novi Sad i Niš. Kako je tad rekla, Srbija ima specijalno mesto u njenom srcu.

– Vidim da ste dobar narod, puno mi je srce i sve vas mnogo volim – kazala je tada Koraima.

lacoraima instagram
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter