Izvor: happy tv
23.09.2024 u 21:34
0

EMISIJA ĆIRILICA NA HAPPY TV: Salivanje strave u Srbiji

"Ćirilica" je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na televiziji Hepi, svakog ponedeljka od 21 čas. Emisiju vodi proslavljeni novinar Milomir Marić, a obrađuje mahom političke teme o kojima razgovaraju najatuelniji političari iz zemlje i regiona. Prva je emisija u Srbiji koja je dovela istaknute političare poput Aleksandra Vučića, Ivice Dačića, Tomislava Nikolića...

Gost u emisiji bio je i Goran Šarić koji je govorio o veštačkoj inteligenciji rekavši da ona nema niti svoju volju niti osećaj i da je to samo malo naprednija wikipedija sa jedne strane a sa druge ljudi su veoma zaplašeni jer smo po prvi put suočeni sa inteligencijom koja je naprednija od naše i svi koji se time bave toga se pribojavaju.

Ljubiša Ristić, reditelj takođe je bio naš gost i govorio je o predstavi koju je režirala veštačka inteligencija rekavši da je jedina oblast gde veštačka inteligencija nema pristup je umetnost, navodivši da će jedino umetnost preživeti veštačku inteligenciju a sve ostalo je dovedeno u opasnost.

Branko Vlahović je rekao da do sukoba u ukrajini ne bi uopšte došlo da je se ispoštovao zahtev rusije za autonomijom Dombasa i da nisu dovukli rakete Rusima “ ispred nosa“ Istakao je da ne veruje da će doći do atomskog rata, jer to bi bio poslednji rat i sa takvim potencijalima atomskog oružja svet ne bi mogao da opstane, tu pobednika ne može biti.

Prof. Dr. Aleksandar Jerkov govorio je o našim piscima i piscima uopšte koji imaju tu sposobnost da na svaja dela projektuju ono čega se svi mi negde duboko u sebi pribojavamo. Kaže da izazov veštačke inteligencije nije ni malo naivan na inzvarendno vešt način procesuira ono što je dostupno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter