Izvor: 24SEDAM
24.09.2024 u 08:30
0

HALID MUSLIMOVIĆ MORA DA VRATI DUG OD OKO 45.000 EVRA: Vrhovni sud doneo konačnu odluku!

"Neka proda imovinu!"

Nakon četvorogodišnjeg pravnog spora, Vrhovni sud Republike Srpske doneo je presudu u korist Aze Handžić, koja je od pevača Halida Muslimovića tražila povraćaj pozajmljenog novca.

Muslimović je sada dužan da joj isplati 89.462 konvertibilnih maraka, što odgovara iznosu od oko 45.700 evra prema trenutnom kursu.

Aza Handžić je tužila Halida 2020. godine, tvrdeći da joj nije vratio pozajmljeni novac koji je dat u periodu od 1996. do 2010. godine. Sud je prihvatio dokaze, uključujući transakcije i svesku sa potpisom pevača.

– Zahvaljući najboljem advokatu, gospodinu Draganu Tolimiru, mojim dragim prijateljicama Jeleni i Sonji, koje su bile pokretač i podrška ovog dugotrajnog procesa, Vrhovni sud Republike Srpske u Banjaluci 6. avgusta 2024. doneo je konačnu presudu u moju korist prema adekvatnim dokazima. Ovim putem želim da se zahvalim i Okružnom sudu u Prijedoru i Vrhovnom sudu u Banjaluci, a posebno cenjenim sudijama, na korektnom radu, u kojem se dokazalo da nije bitno ko si i šta si. Na sudu je sad dokazano da su bitni samo dokazi. Zato poručujem svima koji imaju potražnju, a imaju dokaze, da se jave mom advokatu. Proces traje, ali se isplati. Nadam se, a iskreno i očekujem od Muslimovića da će sad biti korektan i da će bez puno odugovlačenja vratiti moj novac. Sigurna sam da je dobrostojeći, pa ako nema keša, neka povrati poklonjenu imovinu na svoje ime i nek je proda i vrati dugove kako meni, tako i ostalima. Sva ta imovina je stečena u vreme pozajmice – poručila je Aza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter