Izvor: Novosti
24.09.2024 u 13:00
0

SMRT BRITANSKIH PABOVA: Oko 50 njih se zatvori mesečno u Engleskoj i Velsu

"Smrt" britanskih pabova se nastavlja. Ukupno 305 pabova zatvoreno je u Engleskoj i Velsu između januara i juna, ili oko 50 mesečno.

„Smrt“ britanskih pabova se nastavlja. Ukupno 305 pabova zatvoreno je u Engleskoj i Velsu između januara i juna, ili oko 50 mesečno.
Ovaj mantil svi trenutno nose i svaka žena treba da ga ima: Vanvremenski model uz koji svaka kombinacija izgleda skupo 
Stručnjaci upozoravaju da bi povećanje poreza u 2025. moglo da oteža nekim preduzećima da drže svoja vrata otvorenim.
Ove podatke je potvrdila kompanija koja se bavi nekretninama „Altus grup“, pozivajući se na vladine informacije. Neke kafane su srušene, a neke su postale stanovi, kancelarije ili čak vrtići.
Posebno je pogođena severozapadna Engleska, piše „Špigl“.
Broj kafana godinama opada, a prema „Altusu“, samo od aprila 2023. do marta 2024. zatvorena su ukupno 472 barova. Broj pabova u Engleskoj i Velsu u junu je pao na 39.096.
Ukupan broj takođe uključuje pabove koji su prazni i koji se nude za iznajmljivanje, što znači da je broj otvorenih pabova još manji.
Razloga je mnogo: visoka inflacija je povećala potrošnju na energiju i osoblje, a mušterije su trošile znatno manje novca.
Planovi vlade da produži zabranu pušenja u baštama takođe izazivaju strah kod menadžera i vlasnika od novih gubitaka prihoda.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter