Izvor: TANJUG
24.09.2024 u 13:12
0

PRVI ČOVEK UNHCR: Poziva na sprečavanje dalje eskalacije sukoba Izraela i Hezbolaha

Visoki komesar UN za ljudska prava Voker Turk pozvao je danas sve koji imaju uticaj na Bliskom istoku da pokušaju da spreče dalju eskalaciju sukoba

ŽENEVA  – Visoki komesar UN za ljudska prava Voker Turk pozvao je danas sve koji imaju uticaj na Bliskom istoku da pokušaju da spreče dalju eskalaciju sukoba između Izraela i Hezbolaha, izražavajući zabrinutost zbog opasnog povećanja tenzija.

CELA TOSKANA NA NOGAMA: U potrazi za bakom i njenim unukom! (VIDEO)

„Visoki komesar UN Voker Turk poziva sve države i aktere sa uticajem u regionu i šire da spreče dalju eskalaciju i da učine sve što mogu da osiguraju puno poštovanje međunarodnog prava“, izjavila je portparolka Turka na brifingu za novinare u Ženevi, prenosi Rojters.

Ona je naglasila da su izraelske metode i sredstva ratovanja veoma ozbiljne i izazivaju zabrinutost zbog mogućih kršenja međunarodnog humanitarnog prava.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter