Izvor: 24SEDAM
24.09.2024 u 14:15
0

ŠOKANTNE PRIČE O PI DIDIJU: Javnost zabrinuta za Avu! (VIDEO)

Pi Didi je tvrdio da je usvojio ovu devojčicu! Isplivala prava istina

Šon Kombs, poznatiji kao reper Pi Didi, predstavio je jednom javnosti putem društvenih mreža devojčicu Avu i objasnio kako ju je „usvojio uz dozvolu njene majke“ prema ondašnjim tvrdnjama, iz 2020. Sada, međutim, u jeku drame kroz koju prolazi, snimak je ponovo postao viralan, ali izvori za „TMZ“ tvrde – da Didi nikada nije bio njen otac.

On je, naime, nije i zvanično bio usvojio, iako je naglašavao kako je to uradio „jer je želeo da Ava ima roditelja koji je Afroamerikanac“.

Kako je dugo niko nije video, a u njega sad upiru prstom i za trgovinu ljudima, mnogi su bili oni koji su se veoma zabrinuli za Avu. Ipak, insajderi pored informacije da je reper nikad nije i zaista usvojio iznose i „da je to neosnovana sumnja fanova pod utiskom trenutnih, svakako šokantnih priča koje o njemu kruže“.

Za pomenute medije su dodali i da je devojčica prilično bliska s reperovim bliznakinjama koje je on dobio s pokojnom Kim Porter. Znaju se odmalena, a Ava „ima svoje roditelje koji brinu o njoj“.

Porodica je trenutno drži podalje od Didija, zbog svega što se dešava, ali je ona ostala bliska sa Džesi i Dilajlom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter