Izvor: sk
24.09.2024 u 16:39
0

RASIM LJAJIĆ PREUZIMA PARTIZAN: Stiže i Danko Lazović

Grupa legendi, bivših trenera i prvotimaca Partizana, obavila je danas razgovore sa klupskim čelnicima i najavila nekoliko konkretnih rešenja za promene i spas kluba.

Po inicijalnim idejama, funkciju predsednika crno-belih trebalo bi da preuzme Rasim Ljajić.

Mesto direktora, prema istim izvorima, čeka Danka Lazovića.

Grupa okupljena oko „Apela za spas Partizana“ i umereniji protivnici aktuelnog klupskog rukovodstva oformili su tokom dana zajednički stav o nužnosti promena u klubu i potrebe za hitnom reakcijom.

Zato je i konačan stav, dostavljen predsedniku Miloradu Vučeliću i Milošu Vazuru, oformljen u potrebi hitnog zasedanja skupštinskog saziva i promena u rukovodećim strukturama.

Zajednički stav uticajnog sastava ogleda se u predlogu da klub preuzme Rasim Ljajić. Kako saznajemo, provereni sportski radnik, godinama angažovan u fudbalu, spreman je da načini konkretan korak i prihvati poslove prvog čoveka Partizana.

Na tom putu, ipak, biće ključno i nekoliko odgovora: kako bi klub funkcionisao, sa kojim sredstvima i kakvim planom! Navodno, Ljajić je spreman da povede Partizan ka izlasku iz krize, pod jasnim uslovima i radikalnim promenama u startu. Po principima takozvanog radikalnog zaokreta!

Prema načelnom planu, direktor Partizana trebalo bi da bude Danko Lazović!

I za nekadašnjeg napadača crno-belih i reprezentativca Srbije važi slična priča kao i u slučaju dolaska Rasima Ljajića. Lazović hoće da pomogne Partizanu i preuzme poslove, trenutno u opisu zaduženja Miloša Vazure, ali samo u slučaju jasnog i bezuslovnog plana o restauraciji kluba.

Izvesno je da bi u tom slučaju mesto sportskog direktora bilo povereno novom čoveku.

Predlozi o zakazivanju skupštine i dolasku Rasima Ljajića i Danka Lazovića u Partizan dostavljeni su danas u Humsku.

Čelnici crno-belih, Milorad Vučelić i Miloš Vazura, ipak, nisu spremni da se lako odreknu postojećih beneficija. Pominje se i zahtev za regulisanje pojedinih dugovanja u visini od oko 20 miliona evra.

Napokon, konačnu reč o novom predlogu i potencijalnim promenama daće politički vrh. Dani odluke stižu u Humsku…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter