Izvor: Alo
25.09.2024 u 07:32
0

VEĆ POSLE PRVE TERAPIJE NIJE OSEĆAO BOL: Goca Tržan obelodanila sve o Rašinom zdravstvenom stanju

Goca je jednom prilikom otkrila da je zdravstveno stanje njenog supruga bilo narušeno

Goca Tržan već duže vreme uživa u srećnom braku sa muzičarem Radomirom Rašom Novakovićem, koji je čak 14 godina mlađi od nje.

KOMPROMITUJUĆI SNIMCI DŽEJ LO: Razlog za razvod od Bena Afleka

Jednom prilikom, otkrila je da je zdravstveno stanje njenog supruga bilo narušeno te da je gotovo tri godine bio sprečen da svira.

– Moj muž je u tom trenutku imao teške povrede zglobova, nije mogao da svira. Dve ili tri godine je bio na ozbiljnim lekovima, jer svaki udarac ga je boleo kao da ga noževima bodu u zglobove – otkrila je Goca detalje, prisetivši se perioda kada je zdravstveno stanje Raše Novakovića bilo ugroženo.

Par je pronašao kliniku na kojoj je Radomir otpočeo lečenje, i kako Goca kaže, ubrzo je sve ponovo bilo kako treba.

– Već posle prve terapije nije osećao bol, a posle druge i treće bol je potpuno nestao, nije morao da bandažira ruke, nije morao ništa od svega što je prethodno radio – rekla je Goca prisetivši se za njih veoma izazovnog i teškog perioda.

Goca Tržan javno progovorila o prevari, pa šokirala

Goca Tržan i Raša Novaković važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, a njihov brak traje već čitavu deceniju.

Goca je često isticala da je sa Rašom pronašla idealnog partnera za sebe.

Gostujući u jednoj emisiji, ona se prisetila svojih mladalačkih ljubavi i kroz osmeh govorila o prošlim vezama, naglašavajući koliko joj je sada važno što je uz sebe našla nekoga ko je u potpunosti razume i podržava.

– Sećam se u tim godinama, sa 18 godina sam se zabavljala sa svojim prvim momkom u životu, igrali smo zajedno folklor, bili smo u vezi i htela sam da se udam za njega – ispričala je Goca i dodala:

– Moja baka pokojna mi je pričala na konto moje želje da se udam, dete živi život, posle kada ostariš niko te neće – rekla je kroz osmeh.

Na pitanje Cece Ražnatović da li je nekada bila prevarena, Goca je priznala:

– Ja sam bila prevarena i saznala sam za to. Nisam znala dok smo bili u vezi, saznala sam kasnije, kada su mi se otvorile oči – rekla je Goca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter