Izvor: TANJUG
25.09.2024 u 08:56
0

EMANUEL MAKRON: Poziva predsednika Irana da utiče na smirivanje situacije na Bliskom istoku

Francuski predsednik Emanuel Makron pozvao je predsednika Irana Masuda Pezeškijana da podrži napore u cilju smirivanja situacije na Bliskom istoku

NJUJORK – Francuski predsednik Emanuel Makron pozvao je predsednika Irana Masuda Pezeškijana da podrži napore u cilju smirivanja situacije na Bliskom istoku i u tom kontekstu da utiče na aktere u kriznim područjima.

HEZBOLAH POTVRDIO: Likvidiran jedan od najviših komandanata

„Predsednik Republike je naglasio odgovornost Irana u pružanju podrške generalnoj deeskalaciji i upotrebi uticaja u tom cilju na aktere koji deluju kao faktor destabilizacije kako bi se postiglo primirje u Gazi i obustavila neprijateljska dejstva“, saopštila je Jelisejska palata, a prenosi televizija BFM.

Makron se sa iranskim kolegom sastao juče na marginama Generalne skupštine UN u Njujorku, u trenutku kada međunarodna zajednica strepi od razbuktavanja sukoba na Bliskom istoku, nakon što se u toj oblasti otvorio još jedan front – između Izraela i libanske grupe Hezbolah.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter