Izvor: bsc happy portal
25.09.2024 u 15:53
0

JAGODINA SLAVI, SRBIJA PONOSNA: Najmlađe takmičarke nova nada za srpski tenis, bravo PRINCEZE NAŠE! (FOTO)

U Subotici, na terenima T.K "Spartak" od 20-22. septembra 2024. godine, održano je ekipno Prvenstvo Srbije u Tenisu, 10 s, zeleni nivo.

Bliznakinje Laura i Danica Adamović i Lena Lazarević iz Jagodine obeležile su  avgust i septembar, turnire za najmlađe takmičare širom regiona. Beležimo njihove rezultate i dostignuća sa željom da nastave pametno i hrabro dalje.  Članice su Teniskog kluba Jagodina iz Jagodine u kome se trenira i igra tenis na veoma kvalitetnom nivou. Treneri su im braća Jevtići.
Za titulu najbolje teniske škole i kluba u Srbiji, borili su se C.Zvezda Bgd, Elita Inđija, Spartak Subotica , T.K  Đukić Bgd, Top spin Kg, JTK Jagodina.
drustvene mreze

 

Klub JTK Jagodina, plasirao se u finale posle ubedljive pobede, 5-0, nad Crvenom Zvezdom iz Beograda, inače prvim nosiocem na prvenstvu.
KOŠARKAŠI PARTIZANA VEČERAS BROTIV BORCA: Navijačima se obratio Marinković
Posle velike borbe u finalu,protiv T.K.“Đukic“ iz Beograda, titula i pehar za najbolju tenisku skolu u Srbiji, putuju za Jagodinu. Rezultat je bio 3-2.
Ekipa JTK Jagodina, nastupila je u sastavu: Laura Adamovic, Danica Adamovic, Lena Lazarevic, a kod dečaka Vanja Sudar i Marko Andric kao pozajmljen igrac iz Radnickog iz Nisa.. Sa klupe, ekipu su predvodili jagodinski treneri Aleksandar,Andrija i Nikola Jevtic,kao i Mirko Andrić iz Kg.
Trebalo bi istaci da je jagodinska ekipa ubedliivo naimlađa ekina na prvenstvu i da će sledeće godine biti glavni favorit za odbranu titule.
Organizatoru prvenstva, subotiČkom T.K.“Spartak“ sve čestitke na sjajnoj organizaciji i izuzetnom gostoprimstvu. Ovo je prva titula ekipnog prvaka Srbije u istoriji jagodinskog tenisa, i nadamo se da će probuditi interesovanje kod dece za bavljenje ovim sportom kao i da ćemo svi u Jagodini stvoriti jos bolje uslove novim šampionima da to ostanu i u budućnosti.
Bravo Jagodinci! Možete biti ponosni na svoj podmladak
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter