Izvor: 24 sedam
25.09.2024 u 17:26
0

UHAPŠEN LEGENDARNI NEMAČKI GOLMAN: Nije mogao da stoji od alkohola, ali se usudio da vozi

Lemanu oduzeta vozačka dozvola, a sve se dogodilo posle Oktoberfesta

Nekadašnji golman fudbalske reprezentacije Nemačke, Šalkea, Dortmunda, Milana i Arsenala Jens Leman uhapšen je u domovini.

A za sve je kriv Oktoberfest kom je prisustvovao, odnosno količina alkohola koju je popio na čuvenoj manifestaciji. Kako pišu tamošnji mediji Leman je uhapšen zbog sumnje da je vozio pod dejstvom alkohola, a kada ga je policija zaustavila odbio je da uradi alkotest.

Navodi se da je poznati golman jedva stajao na nogama, da se teturao i da se osećao jak miris alkohola. U policijskoj stanici su urađene provere i oduzeta mu je vozačka dozvola.

Ovo nije prvi put da Leman ima problema sa zakonom pošto je ranije motornom testerom isekao komšiji garažu!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter