Izvor: 2sedam
26.09.2024 u 09:11
0

SKANDAL U KANCELARIJI KAMALE HARIS: Optužen agent tajne službe za nedolično ponašanje!

Portparol Tajne službe rekao je da je agent na administrativnom odsustvu do kraja istrage o optužbi za nedolično ponašanje, bez iznošenja dodatnih detalja

Agent američke Tajne službe nalazi se pod istragom zbog nedoličnog seksualnog ponašanja nakon što je bio umešan u incident u kojem je bila uključena osoba zaposlena u kancelariji potpredsednice SAD Kamale Haris, saopštila je njena kancelarija.

LAVROV O SUKOBU U UKRAJINI: U Njujorku je razgovarao sa sa državnim sekretarom Vatikana

U saopštenju koje je objavljeno u sredu navodi se da kancelarija Kamale Haris ima „nultu toleranciju na nedolično seksualno ponašanje“.

Ističe se da je Tajna služba upozorila visoke zvaničnike na incident u kojem je učestvovao jedan agent i obavestila da je pokrenula istragu.

Ni agent Tajne službe, niti osoba zaposlena u kancelariji Kamale Haris nisu imenovani, preneo je Rojters.

Portparol Tajne službe rekao je da je agent na administrativnom odsustvu do kraja istrage o optužbi za nedolično ponašanje, bez iznošenja dodatnih detalja.

Agent Tajne službe je navodno seksualno napao osobu zaposlenu u kancelariji Kamale Haris u hotelskoj sobi u američkoj državi Viskonsin ove sedmice, objavio je američki portal Ril klir politiks (Real Clear Politics).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter