Izvor: 24SEDAM
26.09.2024 u 14:08
0

IMAO VIŠE OD 1.000 BOČICA BEBI ULJA: Reper Šon Didi Kombs suočava se sa teškim optužbama!

Advokat objasnio i zašto

Reper Šon Didi Kombs uhapšen je sredinom septembra, a suočava se sa teškim optužbama.

Očekivano, mnogo toga sada izlazi u javnost i istražuju se čitav njegov život, a jedna stvar je mnoge začudila, s obzirom na to da je pomalo bizarna.

Policija je, naime, u Didijevoj kući zaplenila više od 1.000 flašica bebi-ulja i raznih drugih tečnosti sličnog sastava. Njegov advokat Mark Agnifalo je to sada pokušao i da objasni.

ŠOKANTNE PRIČE O PI DIDIJU: Javnost zabrinuta za Avu! (VIDEO)

– Mislim da ih nije bilo 1.000. Mislim da je bilo mnogo. Mislim da se „Costco“ (poznati američki trgovački lanac) nalazi odmah niz njegovu ulicu. Mislim da Amerikanci kupuju na veliko, to je poznata stvar – naveo je on.

– Znate da su to odrasle osobe, koje pristaju da rade ono što odrasli i rade. Ne možemo biti toliki puritanci da mislimo da je seks loša stvar, jer da jeste, ljudi više ne bi postojali – rekao je advokat za „New York Post“.

Podsetimo, Kombs je optužen za trgovinu ljudima, reketiranje i prevoz radi bavljenja prostitucijom, u saveznoj optužnici koja je objavljena. Reper se izjasnio da nije kriv.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter