Izvor: Žena
26.09.2024 u 22:09
0

OBJAVLJEN SPISAK OD KOJEG STRAHUJE CEO HOLIVUD: Ovo su zvezde koje su orgijale sa Paf Dedijem

Polovina ih je bila gola, lubrikanti na sve strane, blud i razvrat kakvi se ne pamte

Detalji sa žurki koje je nekada organizovao Paf Dedi izazvali su nezapamćeni šok, a na listi zvanica nalaze se vodeća imena svetskog šou biznisa. Šuška se da reper poseduje snimke sa bahanalija zbog čega su brojne poznate ličnosti u strahu.

Paf Dedi je uhapšen prošle nedelje u Njujorku, tereti se za reketiranje, prostituciju i trgovinu ljudima, odnosno da je seksualno zlostavljao žene i da ih je primoravao da učestvuju na zabavama, uz pretnje, drogiranje i ostale oblike nasilja. Većina tih zlodela dešavala se na žurkama sa svetski poznatim zvanicama.

Detalje bludnih žurki otkriva Tom Leonard, koji za Daily Mail piše da je Didi 2000-ih organizovao jednu od svojih „belih zabava“, gde je poručio: „Sve smo vas nahranili, dali smo vam piće, sad je vreme da uživate u životu. Ovo je proslava života. Ovo je prava bela zabava. Deca imaju jedan sat da odu i onda se ovo pretvara u nešto što ćete, kada budete stariji, želeti da posetite“.

Bludne žurke organizovao je godinama, nekada je bilo i do 1.000 gostiju, a među slavnim isticali su se Bijonse, Džej Zi, Naomi Kembel, koja se distancirala od Šona Kombsa nakon optužbi, Kanje Vest, Leonardo Dikaprio, Maraja Keri, Sara Džesike Parker i Rasel Brend.

Postoje fotografije koje su zabeležene na zabavama, koje bi počele u toku dana i trajale do jutra. Slavne zvanice odbijale su da odgovaraju na pitanja o bahanalijama, samo bi se smešili i davali neodređene komentare.

Fotografije sa jedne zabave prikazuju devojke u toplesu kako polivaju šampanjcem muškarca u bazenu, dok su uz repera dve devojke koje nose samo donji deo bikinija i ljube se.

„Mislim da je polovina ljudi tamo bilo gola“, rekla je Kloi Kardašijan pre 10 godina. Bliska sa Didijem bila je i Kim Kardašijan i mnogi smatraju da se rijaliti klan proslavio zahvaljujući poznanstvu sa reperom.

Drogirao žrtve i snimao ih

Kako piše Daily Mail, veliki broj slavnih ličnosti strepi da se ne nađe u centru skandala. U optužbama protiv Didija ne pominju se „bele zabave“, već privatne hotelske žurke (freak-offs) na kojima je reper drogirao svoje žrtve i terao ih na seksualne radnje. On je sve vreme posmatrao i snimao ih.

Nakon skandaloznih dešavanja plaćao je popravke u hotelima i davao novac svima koji su učestvovali na bizarnim žurkama. Bile su to privatne seks-zabave na koje su dolazile i prostitutke, služile su se ogromne količine alkohola, droge, dečja ulja i lubrikanti. Na jednom takvom događaju bila je i njegova bivša devojka Kasi koja ga je prva optužila za seksualno zlostavljanje.

Šon Kombs, odnosno Paf Dedi često je snimao one koji su dolazili na zabave kako bi imao dokaze i sprečio sve umešane da se žale, navodi britanski list.

Jedan od gostiju sa „bele zabave“ rekao je da su u VIP delovima kuće pojedinci seksualno omalovažavali i zlostavljali muške i ženske goste uz obećanje da će im platiti. Otkrio je i ove detalje.

Od Naomi do Pamele

Paf Dedi negira sve optužbe, a ovih dana se komentariše da je i Ašer bio na žurkama bluda i nemorala. On je obrisao sve objave sa X mreže, što je mnogima probudilo sumnju.

Pominje se i Džastin Biber kojem je Didi bio neka vrsta mentora. Skandalozni snimci nameću brojna pitanja o tome šta se zapravo krilo iza njihovog odnosa (Biber je u to vreme bio maloletan).

Na listi je i pomenuta Naomi Kembel koja je navodno bila u vezi sa kontroverznim reperom, kao i Dženifer Lopez koja se sa njim zabavljala od 1999. do 2001. Tu je i Ešton Kučer koji je izjavio da se na „Didijevim zabavama događa mnogo toga“.

„Imam mnogo toga da kažem, ali ne smem. Dakle, uh… Priče o Didijevoj žurki, to su neka čudna sećanja“, rekao je Kučer, piše Page six.

Glumac i reper su 2009. godine organizovali Didijevu tradicionalnu belu zabavu povodom borbe protiv malarije, koja se zvala Malaria No More. Nema naznaka da je Kučer učestvovao u ilegalnim radnjama.

Gosti Didijevih žurki bili su i Paris Hilton, koja nije želela da komentariše optužbe protiv repera, Niki Hilton, Rita Ora, Tomi Li i Pamela Anderson, Nik KenonHauard Stern, Areta Frenklin i Marrta Stjuart.

Na proslavi Didijevog 50. rođenana bili su Džej Zi, Bijonse, Dajana Ros, Snup Dog, Kevin Hart, Kim i Kloi Kardašijan i Kajli Džener.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter