Izvor: TANJUG
28.09.2024 u 08:58
0

RAT UKRAJINE I RUSIJE ĆE SE BRZO ZAVRŠITI AKO POSTANEM PREDSEDNIK: Donald Tramp!

Rat Rusije i Ukrajine će se brzo završiti ako postanem predsednik

NJUJORK – Bivši američki predsednik Donald Tramp, koji se ponovo kandidovao za Belu kuću ispred Republikanske partije, izjavio je danas da je imao „sjajan sastanak“ sa ukrajinskim liderom Volodimirom Zelenskim i da će se, ukoliko bude izabran za predsednika SAD, rat Rusije i Ukrajine „brzo završiti“.

„Ako ne bude tako, onda se ovaj rat nikada neće završiti i ući će u fazu Trećeg svetskog rata. Gospođa (Kamala) Haris nikada neće moći da okonča rat. Ništa se neće promeniti, osim što će se smrt i razaranja samo pogoršati“, naveo je Tramp na svojoj društvenoj mreži Truth Social.

Potpredsednica SAD Kamala Haris je u četvrtak, tokom sastanka sa Zelenskim, ocenila da bi Trampov predlog da počne pregovore sa Rusijom o teritorijalnim ustupcima bio ravan kapitulaciji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter