Izvor: 24 sedam
29.09.2024 u 09:45
0

POMAHNITALI SIRIJAC NAPRAVIO KARAMBOL: U njegovom divljanju povređeno najmanje 30 osoba

Osam osoba je teško povređeno

Juče je u dva odvojena požara u gradu Esen, Nemačka, povređeno oko 30 ljudi, uključujući dvoje male dece koja su u kritičnom stanju zbog udisanja dima.

Policija je saopštila da je uhapšen 41-godišnji Sirijac iz Esena, koji se dovodi u vezu sa požarima.

Požari su izbili u dve kuće koje su blizu jedna druge. Povređenima je ukazana lekarska pomoć, a neki su prebačeni u bolnicu. Osam osoba je teško povređeno, među kojima i dvoje dece čije je stanje i dalje kritično zbog udisanja dima.

Portparol policije rekao je da je Sirijac takođe povezan sa incidentom u kome je kombi uleteo u dve prodavnice. Dodao je da tom prilikom niko nije povređen.

Hapšenje je izvršeno u blizini dve prodavnice. Iz policije su rekli da ne mogu otkriti detalje o osumnjičenom ili njegovim motivima.

Portparol policije odbio je da komentarište navode da je muškarac pretio nožem i mačetom. Dodao je da vlasti pregledaju video snimke koji kruže na društvenim mrežama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter