Izvor: 24sedam
30.09.2024 u 10:45
0

ANĐELINA DŽOLI NA PREMIJERI FILMA O MARIJI KALAS: Da li je prebolela Bred Pita?

U Njujorku premijerno prikazan film "Marija"

U jeku drame između nekada najčuvenijeg ljubavnog para na svetu Anđeline Džoli i Breda Peta, čija brakorazvodna parnica traje već osam godina, slavna glumica promoviše svoj film „Marija“ u kojem igra čuvenu opersku divu Mariju Kalas.

PREMINUO LEGENDARNI KRIS KRISTOFERSON: Uticajni američki kantautor i glumac otišao je mirno

Samo dan pre premijere svetom je prostrujila vest da je odustala od tužbe svog bivšeg supruga zbog incidenta u avionu, a onda se pojavila u Njujorku na premijeri.

U haljini koja podseća na Merilin Monro

Na crvenom tepihu Filmskog festivala u Njujorku došla je sa svoje troje dece u beloj haljini koja neodoljivo podseća na onu legendarnu koju je Merilin Monro nosila u filmu „Sedam godina vernosti“.

Uoči same premijere je izjavila da je, zahvaljući ulozi u ovom filmu, uspela da „izleči jedan deo sebe“.

– Ovakav tip uloga mi se ne nudi često. A kada mi se i ponudi, to nije sa ovakvim materijalom i ovakvim rediteljem, tako da ovakve prilike dolaze samo jednom u životu – izjavila je holivudska glumica za Deadline i dodala:

Uloga kao emocionalni poklon

– Iskustvo na filmu, „da budem u koži nekoga kome se zaista divim,“ bilo je više nego što sam mogla da zamislim, i bilo je emocionalni poklon za mene.

Kako je dalje navela uloga Kalas, je „promenila kao osobu“ i pomogla joj da izleči jedan deo sebe. Na pitanje novinara da li se to odnosi na brakorazvodnu dramu sa Pitom, Džoli se potrudila da bude mudra pa je samo odgovorila:

– Bilo bi previše intimno da to objašnjavam na taj način. Ali od tog prvog dana na snimanju, kada nisam mogla da dišem i kada sam plakala, pa sve do kraja kada sam uspela da pevam iz sveg glasa u Milanskoj Skali, me je potpuno promenilo – rekla je Džoi.

Traumatična muzika Marije Kalas

Za ulogu operske dive Kalas Džoli se spremala sedam meseci, pomno vežbajući i slušajući njene arije. Sada, kako kaže, više ne može da sluša njenu muziku, jer je previše „traumatično“.

– Postoji to „sećanje na duboku bol“ koje mi budi slušanje te muzike. Zato će mi trebati vremena da je ponovo slušam i odvojim to iskustvo. Ali zaista mi je stalo do nje – zaključila je Džoli.

Film „Marija“ će imati glavnu gala projekciju na Londonskom filmskom festivalu 18. oktobra, sa dodatnim projekcijama 19. i 20. oktobra. Sa prikazivanjem u bioskopima počinje od 27. novembra, a na Netfliksu biće dostupan od 11. decembra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter