Izvor: Tanjug
01.10.2024 u 10:51
0

ZAPALIO SE ŠKOLSKI AUTOBUS: Strahuje se da je oko 25 ljudi nastradalo

Autobus je prevozio 44 putnika iz centralne provincije Utai Tani u Ajutaju na školski izlet kada je požar izbio oko podneva u provinciji Patum Tani, severnom predgrađu prestonice

Najmanje 16 osoba je hospitalizovano, a strahuje se da je 25 poginulo danas na Tajlandu kada se školski autobus u kojem je bilo oko 44 učenika i nastavnika zapalio na periferiji Bangkoka, objavile su agencije.

Ministar unutrašnjih poslova Anutin Čarnvirakul rekao je da još ne može da se potvrdi tačan broj poginulih, jer istraga nije završena, ali je na osnovu broja preživelih rekao da strahuje da je 25 osoba poginulo, preneo je AP.

Takođe je kazao da je autobus još uvek „prevruć“ da bi vatrogasne i spasilačke ekipe mogle bezbedno da uđu.

Agencija Rojters je objavila da još nije objavljeno u kakvom su stanju ostali putnici.

Šesnaest učenika i tri nastavnika poslati su u bolnicu na lečenje, rekao je tajlandski ministar saobraćaja Surija Jungrungruengkit, dodajući da se istražuje šta je bio uzrok nesreće, iako je jedan od spasioca rekao je da je požar verovatno izbio nakon što je jedna od guma eksplodirala.

Autobus je prevozio 44 putnika iz centralne provincije Utai Tani u Ajutaju na školski izlet kada je požar izbio oko podneva u provinciji Patum Tani, severnom predgrađu prestonice, rekao je ministar novinarima. „Kao majka, želela bih da izrazim svoje najdublje saučešće porodicama“, napisala je premijerka Tajlanda Paetongtarn Šinavatru na Iksu, nenavodeći detalje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter