Izvor: Blic
02.10.2024 u 13:19
0

ANTONIJU GUTEREŠU ZABRANJEN ULAZAK U IZRAEL: Generalni sekretar UN proglašen personom non grata

Izrael je generalnog sekretara UN Antonija Gutereša proglasio "personom non grata" i zabranio mu ulazak u zemlju, navodeći da će ostati upamćen "kao mrlja u istoriji UN".

Objavljujući odluku na društvenim mrežama, izraelski ministar spoljnih poslova Izrael Kac je rekao da je odluka doneta jer Gutereš nije osudio napad Irana na Izrael

Danas sam proglasio generalnog sekretara UN Antonija Gutereša personom non grata u Izraelu i zabranio mu ulazak u zemlju. Onaj ko ne može nedvosmisleno da osudi gnusni napad Irana na Izrael, kao što je to učinila skoro svaka zemlja na svetu, ne zaslužuje da kroči na izraelsko tlo – poručio je Kac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter