Izvor: Alo
04.10.2024 u 07:56
0

KRALI AKUMULATORE ZA NAPAJANJE SIGNALIZACIJE: Uhapšeni lopovi koji su operisali duž auto puta

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, operativnim radom, identifikovali su i pronašli trojicu muškaraca starosti 20, 21 i 23 godine koji se sumnjiče da su izvršili seriju teških krađa.

Dvadesetogodišnjak iz Smedereva je, kako se sumnja, u martu ove godine pokušao da ukrade automobil iz dvorišta kuće čiji vlasnik živi u inostranstvu, a pošto u tome nije uspeo, provalio je u dve susedne kuće, iz kojih je ukrao bakarne ukrasne figure i alkoholna pića.

On se sumnjiči i da je, zajedno sa drugom dvojicom osumnjičenih tri puta u junu ove godine, ukrao sedam akumulatora, vlasništvo preduzeća „Srbija autoput“, koji su služili za napajanje privremene svetlosne signalizacije, postavlјene zbog radova kod nadvožnjaka na auto-putu Beograd-Niš kod Binovca.

Protiv njih će biti podnete krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter