Izvor: telegraf.rs
07.10.2024 u 10:25
0

POTRAGA I DALJE TRAJE: Tela žrtava u Jablanici neće biti pokopana dok se svi ne pronađu

Spasilački timovi danas su nastavili potragu za žrtvama bujičnih poplava u mestu Donja Jablanica na severu Hercegovine, a traga se za telima još najmanje pet osoba čiji je nestanak prijavljen.

Tela 15 poginulih pronađena su dosad u tom mestu koje je najteže pogođeno poplavama.

Tela poginulih koja su do sada pronađena neće biti pokopana sve dok se ne završi potraga za nestalima, a lokalne vlasti su u Jablanici odlučile kako će tada biti obavljena kolektivna sahrana.

NESTALO JOŠ JEDNO DETE U VRANJU: Dečaka (13) nema već 10 DANA, poznaje brata i sestru (10 i 12) za kojima se takođe traga

Do sada su potvrđena dva smrtna slučaja u mestu Buturović Polje u opštini Konjic i tri u Fojnici u centralnoj Bosni.

Spasioci u Donjoj Jablanici su morali da se probijaju kroz ruševine koje su često bile pod vodom, a identična situacija dočekala ih je i danas jer je kiša uz manje prekide nastavila da pada tokom celog vikenda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter