Izvor: Alo
08.10.2024 u 11:10
0

KOSTA KECMANOVIĆ PRISTAO DA SVEDOČI PROTIV RODITELJA: Počelo suđenje u Specijalnom sudu

Kosta Kecmanović (14) koji je 3. maja prošle godine ubio 9 vršnjaka i čuvara u školi pristao je da svedoči u postupku koji se vodi protiv njegovih roditelja Miljane i Vladimira.

U sudnici se nalaze roditelji ubijene dece.

TRAGEDIJA U LOZNICI: Muškarac skočio sa zgrade

Dečak koji je počinio masovno ubistvo u OŠ Vladislav Ribnikar, doveden je jutros u Specijalni sud da svedoči u sudskom procesu protiv njegovih roditelja Miljane i Vladimira Kecamanovića.

On je dovezen vozilom saniteta, u pratnji policijskih marica i biće ispitan u svojstvu svedoka.

Ispred tužilaštva će biti prisutna dva tužioca i Glavni javni tužilac u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu Nenad Stefanović.

Maloletnik je danas prvi put izveden iz psihijatrijske ustanove u kojoj se nalazi od kada je počinio zločin.

Suđenju će pored advokata moći da prisustvuju i oštećeni.

U ovom predmetu sudi se roditeljima dečaka, Vladimiru i Miljani Kecmanović i instruktoru streljane Nemanji Marinkoviću, koji je optužen za krivično delo davanje lažnog iskaza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter