Izvor: Alo
08.10.2024 u 11:48
0

VELIKA TUGA: Preminuo čuveni srpski fudbaler

Ostavio je veliki trag.

Tužne vesti za srpsk ifudbal. Napredak iz Kruševca je objavio da je preminula jedna od najvećih legendi kluba, Milorad Mića Jovanović.

ZAUVEK ĆEŠ OSTATI U NAŠIM SRCIMA: Novak se oprostio od bivšeg trenera koji je preminuo

Jovanović je u periodu od 1969. do 1982. godine odigrao preko 300 utakmica za Napredak. Ostavio je neizbrisiv trag u Kruševcu, toliki da je zavredeo nadimak „Mića Božja volja“.

Celu karijeru proveo je među Čarapanima i postao jedna od najvećih legendi kluba.

Napredak se od njega oprostio na društvenim mrežama.

– Preminuo je Milorad Mića Jovanović. Od svih fudbalskih koraka do kraja karijere u crvenom dresu. Preko 300 mečeva. Istinska legenda Napretka! „Kruševac je moj grad. Napredak je moj klub – najveći na svetu“. Večna slava i hvala – napisao je klub iz Kruševca.

Iako je tokom karijere imao mnogobrojne ponude da pređe u neki drugi tim, odlučio se da celu karijeru provede u Kruševcu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter