Izvor: Kurir
08.10.2024 u 13:35
0

NE ZNAM DA LI ĆU VIDETI SVOJU DECU: Mask dao nesvakidašnji intervju Takeru Karlsonu

Ilon Mask dao intervju Takeru Karlsonu na društvenoj mreži X

– Ako on (Tramp) izgubi, ja sam na*eb’o – kazao je Mask u intervjuu koji je sinoć dao novinaru Takeru Karlsonu.

OVO SU DOBITNICI OVOGODIŠNJE NOBELOVE NAGRADE: Dvojica dobitnika dele milion evra za ovo neverovatno otkriće

Intervju je uživo emitovan na X.

– Koliko dugu zatvorsku kaznu mislite da ću dobiti? Da li ću videti svoju decu? Ne znam – rekao je najbogatiji čovek na svetu, prenosi Njujork post.

Američki list podseća da je Mask podržao Trampovu kandidaturu nakon što je nekadašnji predsednik SAD 13. jula preživeo pokušaj ubistva na mitingu u Batleru u Pensilvaniji, a proteklog vikenda se pojavio na bini sa Trampom na predizbornom skupu održanom u tom istom gradu.

Navodi se da je 53-godišnji tajkun rođen u Južnoj Africi, koji je sada američki državljanin, navodno donirao milione dolara organizaciji koja podržava predsedničku kandidaturu Trampa, dok istovremeno napada Haris na društvenoj mreži koju je 2022. kupio za 44 milijarde dolara.

Upitan o žestokoj podrši koju pruža Trampu, Mask je kazao da „nema uverljivog načina na to porekne“.

– Ja pljujem Kamalu non stop – rekao je Mask, da bi kasnije tokom intervjua pojasnio da su njegove kritike zapravo usmerene ka „mašini koju Kamala predstavlja kao lutka kojom se upravlja“.

Karlson je upitao Maska i kakav mu je život otkad se upustio u svet predsedničke politike u SAD.

– Prilično je zabavno – odgovorio je milijarder.

Mask se potom uozboljio kada je krenuo da objašnjava zašto je odlučio da „svim srcem“ bude uz Trampa.

– Moje mišljenje je da, ako Tramp ne pobedi na ovim izborima, ovo su poslednji izbori koje ćemo imati – rekao je Mask.

On je objasnio da se plaši da će milioni migranata koje je administracija predsednika Džoa Bajdena i potpredsednice Haris „uvozila“ na kraju dobiti američko državljanstvo i time za stalno presuditi dalja glasanja.

– Moje predviđanje je da, ako bude još četiri godine demokratske administracije, oni će legalizovati toliko ilegalaca (migranata) da na narednim izborima neće biti država koje su neizvesne (po pitanju podrške jednom od kandidata) – kazao je Mask, koji predviđa da će to voditi „jednopartijskoj vlasti“.

On je ponudio i objašnjenje kontroverznog posta koji je objavio na X prošlog meseca, a u kojem je napisao da „niko ni ne pokušava da ubije“ Bajdena ili Haris.

 

Mask je poručio da je time želeo da kaže da bi to bilo „besmisleno“ jer „niko ne želi da ubije lutku kojom se upravlja“, ali se nije izvinio zbog sporne objave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter