Izvor: Kurir
08.10.2024 u 13:51
0

SUDAR DVA AUTOBUSA NA MOSTU NA DUNAVU: U stravičnoj nesreći 50 teško povređenih ljudi

U nemačkom gradu Regensburgu u Bavarskoj 50 teško povređenih u sudaru dva autobusa

U sudaru dva autobusa u nemačkom gradu Regensburgu 50 osoba je teško povređeno, od čega je petoro ljudi u kritičnom stanju.

NE ZNAM DA LI ĆU VIDETI SVOJU DECU: Mask dao nesvakidašnji intervju Takeru Karlsonu

Bild navodi da su na mesto nesreće upućene brojne spasilačke ekipe.

Sudar se desio juče popodne na mostu Nibelungen koji vodi preko Dunava u ovom gradu nemačkoj pokrajini Bavarskoj.

Navodi se da su, prema današnjim podacima, svi povređeni preživeli i da su lekari najugroženijima za sada uspeli da spasu živote.

Jedan od autobusa je udario drugi otpozadi, a jedan od petoro najteže povređenih bio je vozač autobusa koji je naleteo i kojeg su spasioci morali da izvlače iz kabine.

Na mesto nesreće stiglo je više od deset vozila Hitne pomoći i spasilački helikopter koji je prebacio povređene u bolnice, kao i oko 300 policajaca.

Most je ponovo otvoren za saobraćaj nakon što je sinoć bio blokiran u oba pravca.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter