Izvor: 24 sedam
08.10.2024 u 14:15
0

IVICA DAČIĆ O OBRTU U SLUČAJU VOZAČA IZ BAČKOG PETROVCA: To je lice sa poternice

Ivica Dačić otkrio nove detalje o uhapšenom vozaču - To je lice sa poternice! Obrt u slučaju pogibije majke troje dece

Pre dva dana policija je uhapsila Ivana Petrovića (36), zbog izazivanja saobraćajne nesreće kod Bačkog Petrovca

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je pre dva dana uhapšen Ivan Petrović (36), sa hrvatskom vozačkom dozvolom i ličnom kartom zbog izazivanja saobraćajne nesreće, i da je zbog sumnje u stvarni identitet lica, a na osnovu obaveštenja Interpola Sarajevo utvrđeno da su hrvatski dokumenti lica falsifikovani.

– Pre dva dana policija je uhapsila Ivana Petrovića (36), zbog izazivanja saobraćajne nesreće kod Bačkog Petrovca u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Lice je kod sebe imalo vozačku dozvolu i ličnu kartu Hrvatske. Zbog sumnje u stvarni identitet lica tražene su informacije od partnerskih policija, i upoređivanjem otisaka prstiju utvrđeno je, na osnovu obaveštenja Interpola Sarajevo da se radi o licu Tomislav Petrović (36), državljaninu BiH, za kojim je raspisana međunarodna poternica BiH i Austrije, a da su mu hrvatski dokumenti falsifikovani – izjavio je ministar Dačić.

Podsetimo, pomenuto lice bilo je za volanom automobila marke „mercedes“ kada je, kako se sumnja, u nedelju oko podneva na ulaz u Bački Petrovac prešlo na suprotnu stranu kolovoza i zakucalo se u „fijat“ u kom je bila porodica iz Novog Sada. U nesreći je poginula S. J. (38), dok je njen muž Ž. J. (36) povređen, kao i njihove tri maloletne ćerke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter