Izvor: b92
10.10.2024 u 12:33
0

STANIJA ZAROBLJENA NA FLORIDI: Srpska starleta u sred uragana

Starleta Stanija Dobrojević, koja godinama živi u Majamiju, snimila je scenu kada uragan "Milton" lomi palme.

Uragan „Milton“, odnosno „oluja veka“, kako su ovu nepogodu nazvali američki mediji, stigao je na Floridu oko 20 časova po lokalnom vremenu (nešto pre dva sata ujutro po srpskom).

Mnogi delovi su poplavljeni, zabeleženo je više od 20 tornada, a dramatični snimci sa Floride stižu iz minuta u minut.

U međuvremenu, iz Majamija se javila najpoznatija srpska starleta Stanija Dobrojević, koja već godinam tamo živi.

„Ko bi rekao da će pogled sa moje terase ikada izgledati ovako depresivni. Kada sam odlučila da se preselim na Floridu u glavi su mi bile samo palme, sunce i okean, kakav uragan?!“, oglasila se Stanija, koja je, uprkos upozorenju, odlučila da izađe napolje i ode do okeana, kako bi snimila nevreme.

stanijadobrojevic instagram screenshot

 

Na snimku koji je objavila na svom Instagram profilu, vidi se kako olujni vetar čupa palme, kao i ogormni talasi.

„Morala sam da izađem da izvidim“, napisala je Stanija, a komentari su se nizali.

„Dragi Bože, čuvaj mi Staniju od opasnog uragana koji ide prema Majamiju i molim te, nemoj ponovo ga gospođica krene u šoping kad svi beže od vetra“, napisao je njen partner Asmin Durdžić, koji trenutno nije pored nje.

„Milton“ je ostavio pustoš iza sebe, dve osobe su poginule, ali strahuje se da je taj broj i veći, a više od 2 miliona kuća i preduzeća je bez struje širom Floride.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter