Izvor: 24sedam
10.10.2024 u 22:31
0

ILDA ŠAULIĆ VEČERAS IZLAZI NA SCENU: Održaće koncert u Beogradu

Veruje da će publika biti prijatno iznenađena svime što je pripremila

Ilda Šaulić, naslednica sada pokojnog Šabana Šaulića, održaće večeras solistički koncert u MTS Dvorani, u Beogradu. Za isti se marljivo pripremala i u razgovoru s okupljenim medijima  naglasila je kako smatra da publika kući – neće otići razočarana.

VELIKO SLAVLJE KOD TRAJKOVIĆA: Cela porodica na okupu, ne kriju sreću!

Blok numera poznatog oca posebno priželjkuje, ali je zbog toga i pred izlazak na scenu veoma emotivna.

– To je nešto što posebno priželjkujem večeras. Mislim da će svi biti oduševljeni, prijatno iznenađeni. Neću mnogo da otkrivam o tome, to me već dovodi u jedno stanje… Emocije preovladaju kada se priča o njemu i o njegovim pesmama… – priznala je Ilda, koju će iz publike bodriti majka Gordana, brat Mihajlo sa trudnom suprugom Marinom, kuma Dajana Paunović, Zorica Brunclik i mnogi drugi.

Neda Ukraden, pak, nije bila u mogućnosti da dođe, ali joj je porukom i te kako dala vetar u leđa. Posavetovala ju je, kaže, „oko svega i kako da se ponaša, rekla joj – samo opušteno, kao da si na bilo kom drugom nastupu“, na čemu joj je pevačica prema sopstvenom priznanju veoma zahvalna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter