Izvor: Alo
11.10.2024 u 09:33
0

EVO KOLIKO SEVERINA IMA GODINA: Izgleda mnogo mlađe!

Svojim izgledom često je skretala pažnju balkanske javnosti, a ono što mnoge zanima jeste koliko pevačica ima godina.

Hrvatska pevačica Severina Vučković godinama je prisutna na javnoj sceni, a o svom privatnom životu izbegava da priča pred kamerama.

POČETAK KRAJA PI DIDIJA: Sad je sve poznato, evo kad ulazi u sudnicu

Ipak, poznato je da iz vanbračne zajednice sa Milanom Popovićem ima sina Aleksandra.

Poznato je da je samo jednom zvanično stala na ludi kamen i to sa sinom Dragana Kojića Kebe, Igorom Kojićem. Međutim, par se rastao sredinom prošle godine.

Svojim izgledom često je skretala pažnju balkanske javnosti, a ono što mnoge zanima jeste koliko pevačica ima godina.

Vučkovićeva je rođena u 21. aprila 1972. godine u Splitu, što znači da ima 52 godine.

Pokrenuta peticija protiv Severine

Severina je Novogodišnji nastup trebalo da održi na sarajevskom trgu, ispred Vječne vatre, ali e koncert, po svemu sudeći, ipak biti otkazan.

Naime, usled nezapamćenih poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu, stanovnici ove države su odlučili da pokrenu peticiju kojom traže da se novac za organizovanje Severininog koncerta preusmeri ka onima koji su oštećeni u vremenskoj nepogodi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter