Izvor: Alo
11.10.2024 u 10:08
0

NOVAK SE OPROSTIO OD RAFE NA SJAJAN NAČIN: Ovako je nastala fotografija koja je zapalila društvene mreže

Kakva slika...

Rafa Nadal odlazi u penziju na kraju sezone, a Novak Đoković se oprostio na sjajan način. Nole je uz poruku objavio i niz fotografija.

DELIJE U EKSTAZI ZBOG POGLEDA NA TABELU EVROLIGE: Zvezda na vrhu u odabranom društvu, Partizan na dnu

Upravo jedna od tih fotografija zapalila je internet. Na njoj su Novak i Rafa goli iznad pojasa zajedno u kadi.

Slika iz džakuzija datira iz 2007. godine. Sve se desilo nakon što je Nadal pobedio Đokovića sa 6:2, 7:5 u finalu Indijan Velsa.

– Nakon što je krunisan šampionom Indijan Velsa, Rafa Nadal je proslavio svoju prvu titulu u godini tako što je ubačen u đakuzi u svlačionici! Kada je završen finalni meč protiv Novaka Đokovića, Rafa je otišao pravo u svlačionicu da sa svojim timom proslavi pobedu. Rafa Majmo, Frensis Roig i Benito Peres Barbadiljo skočili su u džakuzi sa Rafom, dok je Đoković fotografisao Nadalov tim kako uživa u trenutku. Videvši svog druga Novaka kako to radi, Rafa je pozvao njega i njegovog trenera da skaču i slave i sa njima – objavljeno je svojevremeno.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Tokom godina njihov odnos je postajao hladniji, a nekada su bili baš veliki prijatelji…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter