Izvor: Republika
12.10.2024 u 12:32
0

SA NJIM SE DOPISIVALA PRE NESTANKA: Oglasio se otac Jasmine (13) za kojom traga ČITAVA SRBIJA

Otac kaže da se ovako nešto nikada nije desilo

Devojčica Jasmina Sakradžija (13) iz Bačke Topole nestala je juče po izlasku iz škole i od tada joj se gubi svaki trag. Na sebi je imala roze patike, sive farmerke i narandžastu jaknu.

Jasminin otac Miroslav kaže da se devojčica otišla uobičajeno u školu u sedam sati, a da je izašla iz škole u 7:45 i od tada joj se gubi svaki trag. Međutim, postoji jedna sumnja gde bi mogla da bude.

– Otišla je u školu u 7:00, imali su juče „Kukuruzijadu“. Izašla je iz škole u 7:45. Nikada nije odlazila od kuće da se ne javi, niti je nekada kasnila u povratku iz škole. Ja imam četiri ćerke, nikada mi se ovakvo nešto nije desilo – kaže potreseni Miroslav.

Dopisivala se sa nepoznatim muškarcem preko Instagrama

Kako kaže zabrinuti otac, niko od Jasmininih drugarica ništa ne zna o njenom nestanku. Međutim, postoji sumnja gde bi mogla da bude.

– Zvali smo njene drugarice, niko ništa ne zna. Znam da se dopisivala sa nekim dečkom preko Instagrama kog inače ne poznaje – kaže devojčicin otac.

Za sada nije poznato ko je momak sa kojim se Jasmina dopisivala, ali porodica se ovim putem obratila i policiji.

Podsetimo, Jasmina je visoka oko 155cm i teška je oko 50kg.

Porodici je potrebna pomoć i moli svakoga ko možda vidi Jasminu ili zna bilo kakvu informaciju, da pozove broj telefona 0601455816 ili javi najbližoj policijskoj stanici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter