Izvor: 24SEDAM
12.10.2024 u 18:40
0

NASLOVNE STRANE TURSKIH MEDIJA: Susret Erdogana i Vučića jedna od najvažnijih tema

Naš odnos sa Srbijom je takav da možemo da kažemo "zlatno doba" - istakao je turski lider

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan boravio je u dvodnevnoj poseti Srbiji, ugostio ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a sada turski mediji bruje o susretu dvojice lidera.

Jedna od najvažnijih vesti u Turskoj jeste Erdoganova poseta našoj zemlji i susret sa Vučićem.

– Biću sasvim pošten. Šta god da se dogodi, kada mi je u pitanju slava, bilo koji dan, mi u Srbiji ne slavimo rođendane, ali čak i to, svaki put Redžep Tajip je taj koji se seti i pokaže pažnju. Kada mi je neko u porodici bolestan, Redžep Tajip uzme telefon pa pozove. Retki su takvi domaćini, retki su takvi ljudi koji se tako odnose prema svojim kolegama i prijateljima, gotovo da ih nema. Imam možda još jednog takvog prijatelja, koji takve stvari radi i da se tako odnosi prema drugim ljudima. Zahvalan i na tome, i na časti koju je ukazao današnjom posetom – rekao je Vučić.

Podsetimo, Srbija i Turska potpisale su juče 11 različitih sporazuma i memoranduma o međusobnoj saradnji u prisustvu obojice predsednika.

– Potpisali smo nekoliko sporazuma koji će dodatno jačati ugovorne obaveze između nas. Naš odnos sa Srbijom je takav da možemo da kažemo „zlatno doba“. Ekonomski odnosi su ono što upravlja našim odnosima. Rešeni smo da zajedničkim naporima koračamo u tom pravcu – rekao je Erdogan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter