Izvor: 24SEDAM
13.10.2024 u 10:00
0

ALEKSANDRA I STEVAN: Hit detalji sa slavlja

Zvali smo ih da nam pevaju na svadbi, a oni su nas prevarili

Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić napravili su veliko svadbeno veselje pre samo desetak dana, o kom se od tada neprestano priča.

ĆERKA MILIJARDERA I SLAVNE GLUMICE VOLI DA POMAŽE BESKUĆNICIMA: Valentina Pino

Njihov najradosniji dan nije prošao bez trzavica i stresa, ali je bilo mnogo više smeha i radosti.

Par je priznao da im se još nisu slegli utisci, a otkrili su nam i koji je to momenat sa svadbe koji će sigurno pamtiti do kraja života.

– Verujte da nam se još ništa nije sleglo, ali ono što je sigurno i ubedljivo najlepši momenat je bilo iznenađenje koje su nam priredili kum i prijatelji – kaže par, aludirajući na to da su im slavlje uveličali Amadeus bend, kao specijalni gosti.

Međutim, ono što niko nije znao jeste činjenica da su Aleksandra i Stevan želeli da pomenuti bend peva na njihovoj svadbi, a oni su ih slagali da su zauzeti.

– Amadeus bend ja obožavam, a oni su nas prevarili da su zauzeti kada smo ih zvali da nam uveličaju svadbu. U stvari je tada već sve bilo dogovoreno između njih i našeg kuma i ostalih prijatelja. Čak je i Petar Mitić folirao da su zauzeti i da nikako ne mogu da rade tu noć – priča Stevan.

Najveselije kolege

Na svadbi su im bile brojne kolege, a oni su izdvojili jednu koleginicu koja „nije stala“.

– Bilo je mnogo kolega i zaista su svi bili divni i veseli. Sada kada se utisci polako sležu, svi se slažu u jednom – da je ovo bila najveselija svadba na kojoj su bili. Ali moramo izdvojiti Milicu Todorović, koja nije stala od početka svadbe, ubedljivo je bila najveseliji gost – kažu novopečeni mladenci dodaju da je bilo i razočarenja:

– Mi smo prezadovoljni kako je prošla svadba, usluga je bila na vrhuncu zadatka, muzika odlična, noć puna iznenađenja i ljubavi. Što se tiče gostiju, uvek neko mora da razočara, ali o tome radije ne bismo pričali.

Iako nisu zvanično otišli na medeni mesec, par je odlučio da sebi da malo oduška, pa su otputovali u Italiju.

– Nama je bitno samo da smo zajedno, evo upravo smo na mini odmoru u Rimu, jer ne možemo od posla drugačije. Ali čim prođe Aleksandrina operacija u novembru, pa i sam oporavak, idemo na medeni mesec, a do tada ćemo već smisliti gde će to biti – zaključili su oni.

Peh na svadbi

Da ne može uvek sve da prođe savršeno, primer je i kod Aleksandre i Stevana. Kako su otkrilI oni nisu brojali koliko su novca dobili prve bračne noći jer im se desio mali peh.

– Od kompletnog haosa tog dana zaboravili smo da uzmemo ključ od sobe u hotelu. Kada je veselje završeno, recepcija je već bila zatvorena, pa smo ostali na ulici (smeh). Šalu na stranu, otišli smo kod mojih roditelja i tamo prespavali, pa smo sutradan obavili sve redom – ispričali su Stevan i Aleksandra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter