Izvor: ALO
13.10.2024 u 14:45
0

MUZIČAR PREKINUO KONCERT I ODJURIO: Najlepši povod je bio u pitanju

Njegova supruga Amber se porodila u njegovom autobusu za turneju

Zvezda kantri muzike Brentli Gilbert pauzirao je svoj koncert 11. oktobra u Tupelu, Misisipi, da bi dočekao svoje treće dete.

LEPA ARGENTINKA PRIČALA O BRAKU: Supruga slavnog Mesija u emotivnoj ispovesti

Gilbert je iznenada napustio binu ubrzo nakon početka koncerta zbog „hitne pomoći u bekstejdžu“.

Njegova supruga Amber se porodila u njegovom autobusu za turneju, prema snimku koji je muzičar objavio sledećeg dana na Instagramu.

„Dakle, prošla noć je možda bila najluđa noć u mom životu. Gledati tako neverovatnu ženu kako radi tako neverovatnu stvar je nešto što nikada neću zaboraviti“, napisao je Gilbert u opisu.

Nakon što je Gilbert rekao svojoj mami da će ići „završiti ovaj nastup“, gledaoci vide snimak kako se vraća na scenu da bi navijao.

„Imamo bebu“, kaže on svojim vrištavim obožavateljima.

Zahvalio je svojoj „drumskoj porodici“ na podršci, posebno Brittani Thornton koja je pomogla prilikom porođaja, i svim fanovima iz Tupela, Misisipi, na velikoj ljubavi i podršci.

Gilbert je poseban deo zahvalnosti uputio svojoj supruzi Amber, napisavši: „Hvala ti, Amber, što mi dozvoljavaš da te volim i pokazuješ mi koliko žena može biti neverovatno jaka.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter