Izvor: Kurir
14.10.2024 u 09:10
0

TRAMP IZBEGAO I TREĆI POKUŠAJ ATENTATA: Osumnjičeni nosio napunjen pištolj!

Čovek iz Las Vegasa star 49 godina uhapšen je u subotu u blizini mitinga bivšeg predsednika Donalda Trampa u Koačeli sa napunjenim vatrenim oružjem i šaržerom velikog kapaciteta, saopštilo je šerifsko odeljenje okruga Riversajd.

Obezbeđenje raspoređeno na mitingu videlo je vozača crnog terenca na kontrolnom punktu u blizini raskrsnice Avenije 52 i Selebrejšn drajva nešto pre 17 časova.

UZVRATIĆEMO SNAŽNO U SKLADU SA NAŠIM PRAVOM NA SAMOODBRANU: Severna Koreja mogla da izvede eksplozije duž puteva koji povezuju dve zemlje

Navodno su kod vozača pronašli pušku sačmaricu, napunjen pištolj i šaržer velikog kapaciteta. Vozač je identifikovan kao Vem Miler, i priveden je i kasnije određen u pritvorskom centru Džon Džej Benoa zbog sumnje da je posedovao napunjeno vatreno oružje i posedovao šaržer velikog kapaciteta.

Miler je pušten u subotu uz kauciju od 5.000 dolara, a trebalo je da se pojavi u Centru pravde Indio Larson 2. januara 2025. godine, prema bazi podataka o zatvorenicima odeljenja šerifa okruga Riversajd.

Prema rečima šerifovog odeljenja, incident nije uticao na bezbednost bivšeg predsednika Trampa ili učesnika događaja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter