Izvor: 24 sedam
14.10.2024 u 17:15
0

BAJERN NA SRPSKOM NAJAVIO MEČ SA PARTIZANOM: Protiv 20.000 grobara i Bonge (FOTO)

Nemci na originalan način najavili utakmicu u Beogradu

Košarkaši Partizana će sutra ugostiti Bajern u utakmici Evrolige. Igraće se u „Beogradskoj areni“, a na X profilu nemačkog kluba pojavila se najava i to na srpskom jeziku.

– Sutra se susrećemo sa 20.000 Grobara i našim starim prijateljem Isakom Bongom kod Partizana – stoji u objavi.

– Trener Obradović očigledno ceni nemačkog igrača za sve pozicije (7 poena po utakmici, 4 skoka, 3,5 asistencija): Bonga je igrao 34 minuta u Madridu. Takođe se oseća prijatno u Obradovićevom stilu igre:

– Već sam imao Trinkijerija, pa nije problem – rekao je uz osmeh.

A kako izgleda Beograd, meka košarke?

„To je drugačije“ kaže Izi, „status košarke je ovde jednostavno veoma visok.“ Prepoznaju novog igrača, iako više ne farba kosu („mislim da sam s tim završio“).

A emocije navijača, koje će i Bajern doživeti u utorak, su posebne: „Po entuzijazmu bi se reklo da su svi fudbalski navijači – ali oni dolaze na košarku. To je ovde glavna stvar – navedene su u tekstui Bongine reči.

Utakmica je na programu sutra, sa početkom u 20.45.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter