Izvor: 24SEDAM
15.10.2024 u 08:42
0

DANAS DUEL SA ŠPANIJOM U KORDOBI: Srbija na velikom ispitu!

Orlovi mogu bez prevelikog pritiska da odigraju meč 4. kola Lige nacija

Posle sjajne pobede nad Švajcarskom u Leskovcu pred fudbalerima Srbije je najteže gostovanje u A grupi Lige nacija.

Aktuelni prvaci Evrope, Španci u 20.45 dočekuju izabranike selektora Dragana Stojkovića Piksija u 4. kolu ovog takmičenja.

Jasno je da je uloga favorita namenjena domaćem timu, ali to znači i da Orlovi nemaju mnogo toga da izgube i da mogu rasterećeno na megdan kvalitetnom rivalu.

Poznato je da za Srbiju zbog povrede neće nastupiti Saša Lukić, baš kao što u redovima Španije neće biti Lamina Jamala, naravno uz sve one koji nisu ni bili na spisku za ovo okupljanje.

Tim Srbije za duel sa Špancima mogao bi da izgleda ovako (3-4-2-1):

Rajković – Eraković, Milenković, Pavlović – Nedeljković, N. Maksimović, Grujić, Birmančević – Samardžić, A. Maksimović – Mitrović.

Naravno, konačnu odluku o taktici i fomraciji doneće selektor, pa nije isključeno da vidimo i neko specijalno iznenađenje za „crvenu furiju“.

Slična situacija je i sa sastavom Španije, koja bi mogla da nastupi u formaciji 4-2-3-1 sa sledećim igračima:

Raja – Poro, Vivijan, Laport, Grimaldo – Zbubimendi, Ruiz – Gomez, Pedri, Ojarzabal – Morata.

Glavni arbitar biće Daijel Stefanski, dok će uz aut linije biti David Golis i Mihal Obukovic. Četvrti sudija je Vojćeh Mić, a u VAR sobi će sedeti Pjotr Laks i Pavel Rackovski. Kompletno poljska sudijska ekipa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter