Izvor: 24SEDAM
15.10.2024 u 10:25
0

KILIJAN MBAPE POD ISTRAGOM: Optužen je za silovanje!

Vlasti pokrenule postupak, trese se Evropa!

Strašan skandal i velike optužbe potresaju Evropu, a Kilijan Mbape nalazi se u epicentru zbivanja.

DANAS DUEL SA ŠPANIJOM U KORDOBI: Srbija na velikom ispitu!

Kako prenose lokalni švedski mediji, nakon njegovog boravka u Stokholmu, policija je dobila prijavu protiv fudbalera, nakon što je žrtva zatražila pomoć lekara.

Navodno je Mbape optužen je za silovanje i seksualni napad, a čitav slučaj veoma brzo je završio u medijima. Naime, napad za koji je optužen se navodno dogodio prošlog četvrtka, a fudbaler je nakon večere u jednom restoranu krenuo u noćni klub, odakle se vratio sa pratnjom.


U hotel je potom stigla policija kako bi sve istražila, a o svemu se ubrzo oglasio i fudbaler Reala.

 

– Lažne vesti! Postaje sve predvidivo, baš pred saslušanje i to je kao slučajno – napisao je Mbape i sve pripisao sporu koji trenutno vodi sa Pari Sen Žermenom.

Reč je o potražnji neisplaćenih zarada, koje navodno iznose 55 miliona evra, a na osnovu bonusa iz ugovora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter