Izvor: Sportal
15.10.2024 u 15:48
0

KAKAV ŠOK ZA SRBIJU: Jedan od najboljih igrača se povlači iz reprezentacije

Rešio je da prepusti mesto mlađima.

Vladimir Lučić je završio sa reprezentacijom Srbije i razmišlja o kraju karijere. Košarkaš Bajerna ima 35 godina i svestan je da je rkaj karijere vrlo blizu.

Razmišljam o svemu naravno, ovo je moja 17. godina kako se profesionalno bavim košarkom. Videćemo. Kraj se bliži. Imao sam neke sjajne momente u Minhenu, bio sam na istim talasnim dužinama sa klubom. Ovde sam stvorio porodicu, nije bilo nikakvih razloga da promenim sredinu. Sve mi je ovde, na terenu i van njega – rekao je Lučić za „Jurohups“.

Neizbežno je bilo pitanje o reprezentaciji i dao je kratak i jasan odgovor.

– Mislim da sam gotov i sa idejom toga.

Iako se ovog leta povezivao sa povratkom u Partizan, sve je izvesnije da će karijeru okončati u Minhenu.

– Bilo je ponuda u prošlosti, ali sam uvek gledao širu sliku – moju porodicu i decu. Nisam hteo da se selimo. U ovom momentu definitivno ne razmišljam o tome. Ovo mi je poslednja godina ugovora. Veteran sam i najstariji sam u timu. Leto je predaleko, moram da budem zdrav, teško je sada pričati o produžetku saradnje.

Ponovo će igrati pred „grobarima“ protiv Partizana.

 Željko mora da postavi svoj sistem, doveo je sjajne igrače, visoke, atlete i fizički jake. Takvi igrači nedostajali su Partizanu prethodnih godina. Čim se oni adaptiraju na novi sistem i zaigraju kao tim mogu da budu mnogo opasni. Imaju jedan od najtežih terena na kome možeš da igraš i to je velika prednost – zaključio je Lučić.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter