Izvor: blic
15.10.2024 u 16:11
0

EKSPLODIRAO AUTOMOBIL U MOSKVI: Meta biznismen koji vodi desetine kafića i restorana širom Rusije (VIDEO, FOTO)

Tri osobe, među kojima i jedno dete, povređene su u eksploziji automobila na jugozapadu Moskve, saopštilo je danas moskovsko odeljenje Istražnog komiteta Rusije i potvrdilo da je otvorena istraga za pokušaj ubistva.

Nastradali su prebačeni u gradske zdravstvene ustanove, navodi se u saopštenju Istražnog komiteta

Istražitelji i kriminolozi Istražnog komiteta, zajedno sa operativnim službama, vrše uviđaj na mestu incidenta i u narednom periodu znaće se više o vrsti eksploziva i zdravstvenom stanju povređenih, saopšteno je iz Istražnog komiteta Rusije.

Ranije su lokalni mediji objavili da je u Profsojuznajskoj ulici eksplodirala naprava domaće izrade postavljena između haube i šoferšajbne vozila, pri čemu su povređene tri osobe, među kojima i jedno dete.

Policijske službe su potvrdile agenciji Interfaks da je jedna od žrtava Viktor Mišačov, biznismen koji je na čelu ili je suvlasnik više desetina kafića i restorana u Moskvi, Sankt Peterburgu, Tatarstanu, Sverdlovsku i Novosibirsku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter