Izvor: 24SEDAM
16.10.2024 u 12:02
0

NADAL ODUŠEVIO IZJAVAMA: Dok je Novaka, naša era nije gotova!

Nadal oduševio svet realnim pogledom na stanje u tenisu!

Mnogo se priča o novim generacijama, ali srpski as dokazuje da još nije došlo vreme za potpunu vladavinu mlađih

Teniski svet nikada ranije nije imao „sveto trojstvo“, rivalitet kakav su izgradili Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković.

PROTESTI NAVIJAČA U PAZARU PRED MEČ SA PARTIZANOM: Utakmica se neće igrati!?

Kako je Švajcarac završio karijeru, a Španac najavio skoro penzionisanje, samo je srpski as ostao aktivan od te velike trojke.

A već nekoliko godina priča se o toj famoznoj smeni generacija, o nekim budućim rivalstvima. Najviše se očekuje od Janika Sinera i Karlosa Alkaraza, ali se željno iščekuje i neka nova velika teniska zvezda, neko ko će im se približiti i napraviti, kako kažu, novu tenisku eru.

Mnogi su skloni da požure i konstatuju kako je ta era već počela, ali… Nadal realno gleda na situaciju i mirno poručuje:

– Siner i Alkaraz su prvi i drugi na svetu i prave svoju priču. Ali ne možemo da ih poredimo sa našom erom jer ona još nije gotova. Novak Đoković je i dalje tu! Nova generacija dolazi, videćemo kako će se njihove karijere razvijati. Moramo ih pustiti, nema potrebe da se porede sa nama – poentirao je slavni Španac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter